Avís legal

Lloc Webtarragonesa.com
Titular del lloc webTARRAGONESA DE FERROS I METALLS RR, SL
CIFB-55559108
Registre Mercantil
Responsable tractament dadesTARRAGONESA DE FERROS I METALLS RR, SL
FinalitatGestió Comercial i Tècnica
LegitimacióConsentiment atorgat per l’usuari
Edat legal consentimentL’Usuari certifica que és major de 14 anys i que per tant posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment quant al tractament de les seves dades de caràcter personal i tot això, de conformitat amb el que estableix aquesta Política de Privadesa.
DestinatarisEs comunicaran dades a tercers per poder dur a terme les finalitats descrites en aquesta política de privadesa. En cap cas se cediran dades a tercers per a finalitats diferents de les descrites en aquest document.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

 • Qui n’és el titular?
IdentitatTARRAGONESA DE FERROS I METALLS RR, SL
Adreça postalPOLIGON INDUSTRIAL FRANCOLI, PARCEL·LA 28 NAV B – 43006 Tarragona
Telèfon977 54 47 93
Correu electrònichola@tarragonesa.com
 • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades de caràcter personal?
IdentitatTARRAGONESA DE FERROS I METALLS RR, SL
Adreça postalPOLIGON INDUSTRIAL FRANCOLI, PARCEL·LA 28 NAV B – 43006 Tarragona
Telèfon977 54 47 93
Correu electrònichola@tarragonesa.com
 • Amb quina finalitat tractarem les vostres dades de caràcter personal i durant quant de temps les conservarem?

L’empresa tractarà les seves dades de caràcter personal exclusivament per a fins determinats, explícits i legítims, i no seran tractades de manera incompatible amb aquests fins.

Finalitat:Gestió, estudi i resolució de consultes efectuades a través de la web. L’empresa conservarà les dades de caràcter personal el temps necessari segons la informació facilitada i els terminis de conservació recollits en normatives que siguin aplicables.
 • Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment que ens atorga en marcar la casella en què accepta la nostra política de privadesa.

 • A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Les dades es comunicaran a les següents empreses i amb les finalitats següents:

DESTINATARIS FINALITAT

 • Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l’empresa estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

En concret, podeu adreçar-vos a l’empresa a la vostra adreça postal o bé a l’adreça de correu electrònic facilitada en aquest document amb la finalitat d’exercir els drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • Dret a sol·licitar-ne la rectificació o supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del tractament.
 • Dret a oposar-se al tractament.
 • Dret a la portabilitat de les dades.

Podeu sol·licitar els formularis necessaris per a l’exercici d’aquests drets enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic facilitada en aquest document.

Donat el caràcter personalíssim de l’exercici de qualsevol d’aquests drets heu d’adjuntar a la sol·licitud còpia del vostre carnet d’identitat o document acreditatiu equivalent.

Podeu adreçar-vos a l’Agència Espanyola de protecció de Dades per obtenir informació addicional sobre els vostres drets o presentar una reclamació davant d’aquesta, especialment quan no heu obtingut satisfacció en l’exercici dels vostres drets respecte al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), obtenint tota la informació necessària per fer-ho a través del web www.agpd.es.

AVÍS LEGAL

L’USUARI es compromet a manipular aquestes pàgines d’acord amb allò establert en aquest avís legal. En cap cas, tarragonesa.com serà responsable dels danys que pogués causar l’USUARI per l’ús erroni o indegut d’aquestes pàgines o de qualsevol servei o contingut que se’n derivi en relacions amb tercers, sent responsabilitat única i exclusiva de l’USUARI d’aquestes pàgines pàgines. L’USUARI assumirà totes les despeses, costes i indemnitzacions que poguessin derivar-se de processos iniciats contra ell per incompliment del que estableix aquest avís legal.

tarragonesa.com exposa que tota la informació inclosa en aquestes pàgines pertany a contingut públic recollit de pàgines web totalment obertes al públic i que aquests reconeixen que són els únics responsables de la veracitat de les dades i es fan responsables de totes les accions que tercers puguin interposar per raó aquests.

L’USUARI no pot, excepte visualitzar les dades i imatges d’aquestes pàgines, realitzar cap tipus d’acció en relació amb tot allò que s’ha exposat sense l’autorització expressa de tarragonesa.com.

L’USUARI, excepte autorització prèvia, expressa i escrita de tarragonesa.com , es compromet a utilitzar la informació continguda en aquestes pàgines, exclusivament per a la seva visualització ia no realitzar directament o indirectament una explotació comercial dels serveis als quals té accés, així mateix, accepta no utilitzar, traslladar, mercantilitzar o disposar de la informació inclosa en aquestes pàgines o serveis de manera que rivalitzi de manera deslleial amb tarragonesa.com o qualsevol dels seus serveis relacionats.

L’USUARI es compromet a no utilitzar aquestes pàgines o els seus serveis i continguts de manera contrària al que disposa la legislació vigent que sigui aplicable.

tarragonesa.com es reserva el dret de no concedir accés a serveis i continguts de la Web quan així ho estimi segons la seva Política Comercial. De la mateixa manera, es reserva el dret de retirar l’accés a les seves pàgines, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el que disposa aquest avís legal.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

tarragonesa.com és titular dels drets de propietat industrial i intel·lectual dels elements que integren el disseny gràfic de les seves pàgines, els menús, botons de navegació, el codi PHP i HTML, els applets de Java o JavaScript, els controls d’ActiveX, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut de la pàgina web o, en qualsevol cas, disposa de la corresponent autorització per a la utilització dels elements esmentats. Així mateix, tarragonesa.com és titular dels drets de propietat industrial derivats de l’ús de marques, signes distintius i noms comercials que figuren a qualsevol de les pàgines web que integren lolaramirez .es o disposa de la corresponent autorització per a la seva utilització.

tarragonesa.com es reserva els drets de reproducció, transformació, ajustament, comunicació pública, manteniment, correcció d’errors, cessió, venda, lloguer, préstec i qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o industrial que pugui incumbir-vos sobre els continguts de les vostres pàgines.

Qualsevol exercici dels drets anteriors, amb independència del mitjà o forma en què es produïssin, requereix autorització prèvia i per escrit de tarragonesa.com . En cap cas, tarragonesa.com serà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial pogués cometre qualsevol USUARI dins aquestes pàgines.

tarragonesa.com , els seus directius i empleats, socis, així com els seus agents no seran responsables de la veracitat, moralitat o fiabilitat de les dades o opinions aportades pels seus clients, així com tampoc es responsabilitzaran de qualsevol tipus d’opinió o informació que circuli per la xarxa.

tarragonesa.com els seus directius i empleats, així com els seus agents no seran responsables de les possibles infraccions dels seus clients que afectin els drets d’un altre client o de tercers en matèria de drets de marques, patents, informació confidencial o qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o industrial.

tarragonesa.com garanteix el funcionament correcte de les seves pàgines, tot i que no es farà responsable de cap dany que es generi a l’usuari oa tercers en cas d’impossibilitat de prestar servei a causa de supòsits de cas fortuït, força major o qualsevol altra causa imputable o no a tarragonesa.com , o del mal funcionament temporal del sistema si respon a tasques de manteniment del mateix oa fallades que afectin operadors o una defectuosa configuració dels equips de l’USUARI o per qualsevol altre problema imputable a l’equip de l’USUARI.

El contingut d’aquest acord i de les nostres pàgines és exclusivament per a més grans de 18 anys.

CONTINGUTS

tarragonesa.com es reserva el dret a modificar el contingut i els elements que integren les seves pàgines, sense necessitat de comunicar-ho prèviament, quan ho consideri convenient d’acord amb l’exercici dels seus serveis.

tarragonesa.com no es responsabilitza de la integritat i veracitat del contingut dels enllaços a les webs a què es pugui accedir des de la seva pàgina, ni dels continguts que no hagin estat supervisats per tarragonesa.com .

tarragonesa.com utilitza tots els mitjans de què disposa per no permetre la publicació errònia o no veritable de les dades que a les nostres pàgines no obstant, tarragonesa.com no garanteix la veracitat absoluta de tots els continguts de les seves pàgines, ja que aquests poden estar subjectes a algun tipus d’error i per tant no es poden prendre com una oferta contractual i són dades merament informatives i orientatives.

AVÍS COOKIES A LA WEB

La nostra web utilitza galetes per facilitar i millorar l’experiència de navegació. Si continueu navegant per la nostra web, entenem que accepteu l’ús de les nostres galetes. Pots veure la nostra política de privadesa aquí.